Smart Green Energy Box

Smart Green Energy Box

Transformeer Uw Bouwprojecten met de Smart Green Energy Box

Bij Ardosolar begrijpen we hoe cruciaal betrouwbare stroomvoorziening is voor uw bouwprojecten. Daarom introduceren we de Smart Green Energy Box: een geavanceerde, milieuvriendelijke plug-and-play mobiele werfbatterij die uw bouwprojecten efficiënter en duurzamer maakt.

 

 

Voordelen

Voordelen van de Smart Green Energy Box

  1. Veiligheid en Betrouwbaarheid

Onze mobiele batterij, uitgerust met een PCS van 115 kW en een batterij van 230 kWh, garandeert een continue stroomvoorziening, zelfs tijdens piekbelastingen en stroomstoringen.

  1. Duurzaamheid

De Smart Green Energy Box gebruikt geavanceerde technologie die veilig is voor uw werf en bijdraagt aan een duurzame toekomst.

  1. Elektrische Mobiliteit en Monitoring

Laad uw elektrische voertuigen op de werf eenvoudig op en verminder uw CO2-uitstoot. Onze oplossing voorziet in de behoeften van elektrische mobiliteit voor bouwheer en werfleiders en biedt gedetailleerde monitoring van het energieverbruik op de werf.

  1. Klantgerichte Ondersteuning

Wij bieden uitgebreide ondersteuning gedurende elke fase van uw project, van energetische screening tot hulp op afstand en ter plaatse.

  1. Energiemarktintegratie

Dankzij onze software kunt u met de Smart Green Energy Box handelen op de on-balance energiemarkt en inkomsten genereren.

  1. Uitgebreide Energetische Buffer

Onze oplossing biedt een grotere energetische buffer dan de meeste andere oplossingen, waardoor uw werf langer en efficiënter ondersteund kan worden.

  1. Slimme Energie-Sturing

Koppelt direct aan energiemarkten en leveranciers, wat uw energiekosten verlaagt en koppelingen met groene energieproductie mogelijk maakt.

  1. Flexibele Inzetbaarheid

De Smart Green Energy Box kan ook worden verhuurd voor diverse projecten buiten de bouwsector, wat nieuwe zakelijke kansen biedt.

Kies voor de Smart Green Energy Box

Transformeer uw bouwprojecten met de kracht van veilige, betrouwbare en efficiënte energievoorziening. Samen met Ardosolar werkt u aan een duurzame toekomst.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ardosolar – Uw Partner in Duurzame Energieoplossingen

Contact

Vragen? Contacteer ons vrijblijvend